WeWork biedt kantoorruimtes aan voor allerlei soorten bedrijven, “zonder de kopzorgen van kapitaal vooraf en langdurige huurcontracten” (WeWork). De vier flexkantoren in Amsterdaam waar Orion Schoonmaakbedrijf schoonmaakt hebben elk unieke eigenschappen en eigen schoonmaakteams. Overdag is er altijd een fulltime kracht van Schoonmaakbedrijf Orion aanwezig, om te zorgen dat de members van WeWork vlekkeloze werkdagen kunnen beleven bij WeWork.

“Het team van Orion wordt niet als een onzichtbare schoonmaker gezien, wat vaak wel het geval is. Ze zijn echt onderdeel van het WeWork team. Het team is altijd welkom en is een belangrijke spil in de organisatie. Gezamenlijk blijven we naar de juiste oplossingen zoeken - we vullen elkaar echt aan.”- Abdel

Schoonmaak is een essentieel onderdeel in het concept van de flexkantoren van WeWork. Het maakt of breekt de eerste indruk die members hebben van WeWork. Dat vereist de nodige aandacht van het team van Schoonmaakbedrijf Orion.

WeWork is een dynamisch bedrijf. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt WeWork een leuke en uitdagende klant. Er kan van alles gebeuren – evenementen, workshops, interne verhuizingen, members die vertrekken en vaak nieuwe members. Voor het team van Orion is het werken bij WeWork een aangename combinatie van het pand schoonhouden en tegelijkertijd de juiste hospitality services te bieden. Het werken bij een internationale klant zoals WeWork vraagt daarom iets meer van de klassieke schoonmaker. De krachten moeten zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen werken. Ze moeten oog voor detail hebben, kunnen anticiperen op de wensen van de members én de behoefte van het team van WeWork. Dankzij de ervaren en gemotiveerde medewerkers van Schoonmaakbedrijf Orion, blijven de kantoren en algemene ruimtes iedere dag weer fris en schoon en zijn de members zeer tevreden.

We_Work_Orion_Schoonmaak_Bedrijf

Verbeteringen tijdens de pandemie

Het werd tijdens de pandemie voor iedereen zeer duidelijk hoe belangrijk een hygiënische omgeving eigenlijk is. Door de corona maatregelen moesten WeWork en Orion samen tot oplossingen komen om op gepaste wijze met het beleid om te gaan. De flexibiliteit en oplossingsgerichtheid van Orion kwam hier uitstekend van pas: het is belangrijk om samen tot passende oplossingen voor beide partijen te komen.

Er werd tijdens de pandemie extra maatregelen genomen in de vorm van zeep dispensers, extra schoonmaak van aanraakpunten en openbare ruimtes. Het team van Orion zorgt er dagelijks voor dat alle aanraakpunten minstens drie keer per dag gedesinfecteerd worden. Steeds meer members vroegen om een extra schoonmaak van hun persoonlijke kantoren en de openbare ruimtes. Daar dacht Orion graag over mee en kwam met gepaste oplossingen.

Eén van de punten waarin Schoonmaakbedrijf Orion tijdens de pandemie is gegroeid, is het bieden van advies. Hij heeft regelmatig contact met de vestigingsmanagers, waarbij wordt besproken wat er goed gaat, wat er beter kan en de verwachtingen van elkaar zijn.

Nu de maatregelen langzamerhand weer worden opgeheven, merkt Orion dat WeWork ook steeds meer gaat ondernemen. De werknemers kunnen bijvoorbeeld aan het einde van de werkdag weer gebruik maken van de biertap. Ook hier bewijst het team van Orion de juiste partij te zijn – door de biertap op tijd te openen, te sluiten en te zorgen dat de lege bierfusten worden vervangen door volle.

Abdel is als rayonmanager dagelijks aanwezig om te overleggen, checks te doen of advies te geven.

Het resultaat

De samenwerking tussen WeWork en Schoonmaakbedrijf Orion is alleen maar sterker geworden in de afgelopen vijf jaar. Schoonmaakbedrijf Orion werd verantwoordelijk voor de nieuwe locaties van WeWork en houdt die met net zoveel plezier brandschoon.

Er is in de afgelopen vijf jaar veel gebeurd, maar met goede communicatie komen WeWork en Schoonmaakbedrijf Orion altijd tot een gepaste oplossing.

De kracht van Orion? Ze blijven altijd even professioneel, transparant, betrokken en 100% te vertrouwen.

Wil je meer weten over onze diensten en tarieven?

Neem contact op met Wilco en zorg dat jouw bedrijfsruimte/kantoor, museum of zorginstelling ook zorgeloos brandschoon blijft.

Contact opnemen