We werken graag samen met bedrijven waar wij het verschil kunnen maken


Van musea en kantoorgebouwen
tot verzorgingsinstellingen en
VvE-wooncomplexen.


Voor onze eerste opdrachtgevers werken we nog steeds. En daar zijn we trots op.

We streven altijd naar een langdurige samenwerking. Dat doen we door op ons gevoel af te gaan en zoveel mogelijk voor bedrijven te werken waar we het verschil kunnen maken, een goede samenwerking op te zetten en kwaliteit af te leveren. Zo zorgen we voor resultaat waarover gepraat wordt en werken we met bedrijven waar we kwaliteit kunnen blijven leveren.

WeWork Amsterdam

Vier flexkantoren verspreid over heel Amsterdam, veel verschillende members met uiteenlopende wensen en een enorme hoeveelheid aan vierkante meters om te onderhouden. Alle locaties van WeWork in Amsterdam vallen al vijf jaar lang onder de aandachtige zorg van Schoonmaakbedrijf Orion, onder leiding van Abdel Elaarbaoui als Rayonmanager.

Volledige Case Study

NEMO Science Museum

De reguliere schoonmaak van een druk museum vereist een hele goede organisatie. Daarnaast zijn er altijd extra activiteiten en is er dus ook extra schoonmaakinzet nodig. Het management van Orion is bijna dagelijks bij ons over de vloer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt er snel geschakeld.

Volledige Case Study

Madame Tussauds

“We zijn al jarenlang erg tevreden over de service van Orion. Als er extra hulp nodig is of calamiteiten zijn, zorgt Orion er direct voor dat er iemand aanwezig is. Er wordt goed gecommuniceerd en er is veel flexibiliteit, wat we erg waarderen. Ook wanneer er rondom de vakantieperiode alternatieve afspraken moeten worden gemaakt, is dat geen probleem. Dat maakt de samenwerking erg prettig.”

Paul Neerings, Hoofd Technische Dienst (Merlin Cluster Amsterdam)

SCREEN gp Europe B.V.

“Screen GP Europe B.V. doet al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid zaken met Orion. Ondanks de respectvolle groei van het bedrijf, is de relatie niet veranderd. Orion staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en toegankelijkheid. Kort samengevat, een zakenpartner waar je op kan bouwen!”

Marc van Vught, Vice President Finance en operations

Wilt u weten wat Orion kan betekenen voor uw organisatie?