Samen is beter dan alleen


We zullen altijd ons best doen om een werkplek te vinden
die goed bij je past.

Werken bij Orion


We vinden het belangrijk om mensen voor langere tijd aan ons te binden en een band te creëren met ons personeel. Op deze manier werken we naar een goede samenwerking tussen medewerker, opdrachtgever en Orion. Of je nu liever fulltime of parttime, in de ochtenduren, overdag of ‘s avonds werkt. Werken bij Orion betekent een afwisselende baan in een fijn team van betrokken mensen. Zo werken we samen aan schoon.

Waar we voor staan

Door actief bij onze projecten langs te gaan houden we het contact met ons personeel persoonlijk. Op locatie bespreken we dan wat goed gaat en wat beter kan.

We zijn een professioneel bedrijf met liefde voor het vak. We zijn op zoek naar mensen die net een stap verder gaan om kwaliteit te leveren. We leren je je werkplek te bekijken door de ogen van een bezoeker. Zo zie je niets over het hoofd.

We geloven dat je het beste resultaat behaalt door een band te creëren met de mensen met wie je werkt. Zo bouwen we een langdurige samenwerking op met ons personeel.

Als bedrijf staan we voor het leveren van kwaliteit. Dat vinden we vanzelfsprekend. We hebben oog voor detail en gaan net een paar stappen verder om goed werk af te leveren en eventuele problemen op te lossen. Dat principe geven we al onze medewerkers mee.


Team


Nour Eddine Moussa

Teamlead

Als teamlead koppel ik zaken tussen de dagdienst en avonddienst en ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Bij Orion krijg ik veel verantwoordelijkheid en dat bevalt me goed. Daarnaast is Wilco als baas heel open en hij komt vaak langs voor een praatje.

Gulsum "Tante" Koycu

Schoonmaakster Reinaldahuis

Ik werk 22 uur per week in het Reinaldahuis in Haarlem. Ik maak daar de kamers van de bewoners schoon en de algemene ruimte van een van de afdelingen. Dat bevalt erg goed. Orion is een fijn bedrijf met fijne collega’s.

Jan van Rijn

Glazenwasser en ZZP-er bij Orion

Ik werk al vanaf het begin samen met mijn broer Wilco. Ik ben glazenwasser en af en toe doe ik schoonmaakwerk. De mensen die bij Orion in dienst zijn leveren echt goed werk af en Wilco en Evelien staan gelukkig altijd open voor feedback.